Localitzen a Sardenya el veler desaparegut amb els tripulants en bon estat

No es tenia notícia del 'Dream Land' d'ençà que va sortir de Palma el passat 5 de gener

El veler llogat 'Dream Land',  que va sortir de Palma el 5 de gener i estava desaparegut des de llavors, ha estat localitzat al sud-oest de Sardenya aquest dimecres. Els tres tripulants a bord estan en bon estat, segons ha informat des de Salvament Marítim, que s'ha posat en contacte amb ells i aquests han confirmat que no necessitaven assistència sanitària. 

Feia setmanes que ningú no tenia cap notícia del vaixell, ni els seus familiars ni l'empresa propietària. Aquest dimecres, però, un dels fills ja ha pogut contactar amb el seu pare i confirmar que està bé. Els tripulants són Álvaro Aguirre, de 67 anys, Antonio Fernández, de 66, i Fernando Mogica, de 48, i pel que sembla són amics i residents a Alacant.

Un portaveu de Salvament Marítim de les Illes Balears, organisme que depèn del Ministeri de Foment, va assenyalar dissabte que, arran de l'"absència temporal de notícies" de l'embarcació, s'havien rastrejat tots els ports, clubs nàutics i marines d'Espanya per comprovar si el veler havia arribat a algun port, però la cerca havia estat negativa.

Segons ha explicat el diari 'Última Hora',  el veler havia sofert un problema tècnic i es trobava a la deriva, sense possibilitat de comunicar-se per sol·licitar ajuda. En aquests moments es dirigeixen a Mallorca, on esperen arribar entre el diumenge i dilluns de la pròxima setmana. 

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF