Llancen un mapa de petits comerços oberts a Ciutat durant l'estat d'alarma

L'entitat Palma XXI fa una crida perquè els residents enviïn la informació de les botigues que continuen la seva activitat

L'entitat Palma XXI ha llançat el mapa #ComerçObert, on es recullen referències de petits comerços o distribuïdors de productes locals, ecològics o km 0 als diferents barris de Ciutat. "Durant l'estat d'alarma no tots els comerços resten oberts. Per tal de donar visibilitat als que sí que mantenen la seva activitat i perquè la sobirania tingui aquesta informació a l'abast, recopilam la informació que ens facin arribar els veïns sobre les botigues o mercats de Palma que continuen oberts", ha explicat l'entitat mitjançant una nota de premsa. Els ciutadans que ho vulguin poden enviar les seves referències al correu electrònic info@palmaxxi.com.

Segons diu la nota, "fins al moment, han estat bastants els ciutadans que han fet arribar informació de petites botigues de barri que encara donen servei". Amb aquesta iniciativa, Palma XXI pretén donar una eina per visibilitzar el petit comerç, el qual ho té difícil per sobreviure sense suport. A més, els consumidors també es poden estalviar d'aquesta manera "les grans coes que es generen aquests dies a les grans superfícies". A més, la idea és que aquest mapa continuï sent útil "un cop passi la crisi" per tal d'incentivar "el consum en aquest tipus d'establiments.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF