La Junta de Personal Docent de Mallorca es constitueix de manera oficial i tindrà 39 membres

Una de les novetats de les passades eleccions va ser la creació de juntes de personal diferenciades per illes

La Junta de Personal Docent de Mallorca ha estat constituïda de manera formal, amb 39 membres: 16 de l'STEI, set de la UOB, sis d'ANPE, quatre d'Alternativa, quatre de CCOO i dos d'UGT. La presidència de la Junta serà per a Cosme Orell i la secretaria per a Catalina Bibiloni, tots dos de l'STEI. 

Una de les novetats de les passades eleccions del passat 4 de desembre del personal docent no universitari de les Balears va ser la creació de Juntes de Personal diferenciades per illes: una a Menorca, una altra a Eivissa i Formentera, i una darrera a Mallorca. Una reivindicació històrica de l'STEI, amb l'objectiu d'acostar la realitat de cadascun dels territoris insulars als seus òrgans de representació.

Educació augmenta a tres les juntes electorals per a les pròximes eleccions sindicals

Les candidatures de l'STEI per a la presidència i per a la secretaria varen obtenir 21 vots a favor, amb el suport dels representants de l'STEI i d'ANPE. També hi va haver un total de 15 abstencions per als dos càrrecs.

En les pròximes dates, es constituiran les juntes de personal docent de Menorca (dia 30 de gener) i d'Eivissa i Formentera (dia 13 de febrer).

EDICIÓ PAPER 15/06/2019

Consultar aquesta edició en PDF