'Joves amb idees', el programa de la UIB i Palma Activa per als emprenedors balears

És una iniciativa dedicada als joves que tenen entre 18 i 31 anys

La Universitat de les Illes Balears i Palma Activa han donat el tret de sortida al programa Explorer Joves amb Idees, una iniciativa per als joves que tenen entre 18 i 31 anys i inquietud per emprendre. El projecte cerca persones amb idees innovadores i interessades a desenvolupar-les amb un enfocament de negoci.

El programa començarà aquest mateix mes i durarà fins al mes de maig. Durant aquest període, les persones beneficiàries rebran formació, assessorament i mentoria per part d’experts en innovació en models de negoci i membres de la plataforma SECOT d’empresaris sènior. Així mateix, tindran a la seva disposició espais de cotreball on podran desenvolupar els projectes d’emprenedoria.

Un cop finalitzi aquest programa, es premiarà el millor projecte de l'Explorer UIB Palma Space amb un viatge a Silicon Valley (Califòrnia, EUA), a més de fins a 80.000 euros per finançar el seu projecte de negoci. També seran seleccionats els millors projectes per atorgar premis especials, amb la col·laboració d’INDRA i la Fundació Ernst&Young. Són el Disruptive Technology Explorer Award, dotat amb 3.000 euros, i el Woman Explorer Award, amb 20.000 euros.

A l'acte inaugural, que ha tingut lloc a Sa Riera, hi ha assistit el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals, doctor Jordi Llabrés; el director de la Fundació Universitat-Empresa, senyor Luis Vegas; la regidora de Turisme, Comerç i Treball de Palma, senyora Joana Maria Adrover; el director de Banca Institucional de Santander a les Illes Balears, senyor Bartomeu Canals, i el president del SECOT Balears, senyor Bernadí Seguí.  

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF