Josep Melià denuncia que el Govern impedeix iniciar els tràmits per reformar les galeries de la plaça Major

La Comissió d'Assumptes Institucionals i Generals del Parlament ha tombat una iniciativa d'El Pi per declarar l'espai d'interès autonòmic

El president d'El Pi Palma, Josep Melià, ha denunciat aquest dimecres que el Govern ha impedit iniciar els tràmits per reformar les galeries de la plaça Major. Melià ha criticat la posició de l'equip de govern després que la Comissió d'Assumptes Institucionals i Generals del Parlament hagi tombat una iniciativa d'El Pi per declarar l'espai d'interès autonòmic. "Una solució", ha assenyalat, que "permetria evitar la degradació de les galeries i dinamitzar aquest punt neuràlgic de Ciutat".

El president de la formació ha comentat que "el que volíem aconseguir amb aquesta proposta és agilitzar els tràmits i que el Govern i l'Ajuntament de Palma col·laborassin". Segons Melià, "avui s'ha tornat a demostrar la desídia per trobar una sortida i la manca d'idees per salvar aquest espai." En aquest sentit, ha comentat que "és un atac frontal contra el petit i mitjà comerç de la nostra ciutat, que es deixin de processos participatius i posin fil a l'agulla d'una vegada."

Melià ha assenyalat també que "des d'El Pi ja hem proposat en diverses ocasions propostes per recuperar aquest centre neuràlgic de Palma, però no ha servit per a res. L'equip de govern de Cort ha preferit deixar morir les galeries que començar a fer feina quan tocava".

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF