Música i jocs a Palma en solidaritat amb el Llevant

Els veïns del nucli urbà organitzen un conjunt d'activitats familiars per ajudar damnificats de la torrentada

Les associacions del centre de Palma s'han organitzat per oferir un conjunt d'activitats familiars, des de música i swing a aperitius, màgia, jocs i tómbola amb l'objectiu d'ajudar els damnificats de la torrentada del Llevant del passat 9 d'octubre. 

La 'Jornada solidària amb el Llevant de Mallorca' tindrà lloc el proper 15 de desembre, de les 11 a les 14 h al passeig del Born de Palma. Els participats que s'han volgut involucrar en la programació d'aquesta iniciativa són: 'Swingtonizando & Silvia Fioole, a càrrec de la música; 'Lila jocs reciclats', que organitza els jocs infantils; 'Joan màgic, que oferirà un conjunt de jocs de màgia i 'Sa Sifoneria, que s'encarrega del vermut. Així mateix, hi haurà una tómbola solidària per recaptar doblers, a més de diferents aperitius elaborats pels forns i els cuiners del districte centre. 

Aquesta proposta solidària neix de la tasca conjunta de diferents associacions de veïns, com són: Districte Centre, Avv Sa Calatrava, Avv Sa Calatrava-Montision-Santa Clara, Avv Canamunt, Avv Puig de Sant Pere, Avv La Seu, Avv Sant Nicolau, Avv Sant Jaume i Palma XXI. 

EDICIÓ PAPER 15/06/2019

Consultar aquesta edició en PDF