Joan Forteza: "S'utilitza el patiment del ciutadà per fer campanya política"

El president de la Federació d'Associació de Veïns de Palma ha assegurat que la manifestació contra els abocaments d'aigües fecals forma part de la campanya electoral del PP i de Ciutadans 

Aquesta setmana les platges de Can Pere Antoni i Ciutat Jardí s'han tornat a tancar pels abocaments d'aigües fecals que han provocat les intenses pluges. Enguany és la cinquena vegada que aquestes platges han hagut de ser tancades al bany pel mateix motiu.

Aquest dimecres una quinzena d'entitats que formen part de la federació veïnal Ciutat de Palma han convocat una manifestació per al dia 21 de setembre per demanar la destitució de la regidora i presidenta d'Emaya, Neus Truyol per no arreglar el problema dels abocaments d'aigües fecals, ha assegurat el president de la federació Miquel Obrador.

La Federació d'Associació de Veïns de Palma no participarà a aquesta manifestació, perquè es tracta d'una manifestació "polititzada i purament política", ha assegurat Joan Forteza, el president de la federació. Aquesta maniobra diu "forma part de la campanya que el PP i Ciutadans ja han començat per a les pròximes eleccions". Forteza ha recordat que aquest no és un problema d'enguany, sinó que fa molt temps que hi ha abocaments a les platges.

"Fa anys que podrien haver reaccionat i, justament, han esperat a l'any electoral". A més, afegeix que quan el PP estava al capdavant del Govern tenia la possibilitat d'arreglar la situació i "tampoc no li va interessar".

Per aquest motiu, la federació que té un total de 40 associacions, no anirà a la manifestació de dia 21 i ja faran ells mateixos les accions que considerin adequades. A més, ha pronosticat que "segur que aquest mes tant el PP com Ciutadans duran al ple aquest tema per fer un gran acte teatral per aprofitar el patiment del ciutadà per fer la seva gran campanya política".

Reobren les platges de Can Pere Antoni i Ciutat Jardí

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF