La Policia Nacional investiga un possible cas bullying en la mort d'un jove de 15 anys a Ciutadella

La víctima era alumne de l'IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella i segons les primeres indagacions podria haver estat víctima d'assajaments  

Commoció a Ciutadella per la tràgica mort d'un jove del municipi que acabava de complir 15 anys. Tot i que els motius que l'haurien dut a prendre la decisió de precipitar-se al buit es desconeixen, fonts de la investigació han assegurat a l'ARA Balears que la línia amb la qual treballen és un possible cas de bullyng. 

Els fets hi han succeït a les vuit del matí quan una trucada ha alertat a les autoritats. El jove de 15 anys, que respon a les inicials S.P.A., s'havia precipitat al buit des de la zona de l'aparcament de l'estació marítima, impacte que hauria provocat la seva mort. Immediatament s'ha obert una investigació a càrrec de la Policia Nacional. Les primeres indagacions apunten a un presumpte cas de bullyng. El jove feia tercer d'ESO a l'Institut Maria Àngels Cardona. 

Es dona la circumstància que instants abans de morir el jove havia publicat al seu Instagram una fotografia amb la localització on se l'ha trobat sense vida i la paraula 'adéu'. ARA Balears s'ha posat en contacte amb alumnes i entorn del Maria Àngels Cardona de Ciutadella. Els alumnes reconeixen que "hi havia companys que el molestaven" i que el sentiment en aquests moments és de "molta tristesa, dolor i part de responsabilitat". Per cert, també haurien rebut la recomanació per part dels professors de "no parlar amb la premsa". 

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF