Inestabilitat i ruixats ocasionals

Les temperatures oscil·laran entre els 19 i els 30 graus

Aquest dijous estarà marcat per la inestabilitat i pels ruixats ocasionals durant el matí que afectaran, sobretot, a Mallorca i a Menorca. 

Tot i això, durant el dia la tendència anirà canviant i predominaran els cels clars amb ruixats ocasionals. A Mallorca, els ruixats podran anar acompanyats de tempestes, que poden ser localment fortes al nord de l'illa. Les temperatures seran estables i presentaran pocs canvis tot i que les temperatures nocturnes aniran en descens. La màxima serà de 30 graus i la mínima de 19 en algunes zones del nord.

Durant el matí, a Menorca també predominaran els ruixats que aniran acompanyats de tempesta. A partir del migdia anirà descendint aquesta probabilitat. Les temperatures arribaran a una màxima de 27 graus. El vent bufarà del nord.

A Eivissa i Formentera, on aquest dimecres encara es mantenia l'alerta groga per pluges, tornarà l'estabilitat. Els intervals poc nuvolosos i les temperatures estables seran les protagonistes d'aquesta jornada. El termòmetre es mourà entre els 24 i els 28 graus.

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF