Inestabilitat i fred per començar la setmana

Les temperatures podrien arribar als 3 graus en algunes zones de la serra de Tramuntana 

La inestabilitat a les Illes Balears continua aquest dilluns, per això l'Aemet ha tornat a activar l'alerta groga. Al temps inestable amb una gran presència de niguls durant tota la jornada s'hi podrien afegir ruixats forts i tempestes intenses. A més, a aquesta situació meteorològica s'hi suma una baixada forta de les temperatures. La cota de neu se situa a les Illes a 1.200 metres. 

A Mallorca, cel tapat amb precipitacions localment fortes que aniran descendint durant l'horabaixa. A la serra de Tramuntana hi haurà probabilitat de tempestes fortes. Les temperatures descendiran i arribaran als 3 graus a Tramuntana, com a temperatura mínima, i als 15 graus de màxima. El vent podria arribar als 70 o 80 quilòmetres per hora. 

A Menorca també hi predominaran les precipitacions, que podrien ser localment fortes i podrien anar acompanyades de tempestes que durant l'horabaixa podrien ser fortes. Les temperatures oscil·laran entre els 10 i els 15 graus. El vent podria arribar a registrar ratxes de fins a 90 quilòmetres per hora. 

A Eivissa i Formentera el temps seguirà la mateixa tendència que a la resta de les illes: precipitacions que podrien ser localment fortes. Les temperatures aniran en descens durant la jornada i el vent també podria arribar als 90 quilòmetres per hora. 

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF