Incendien quatre contenidors al Coll d'en Rabassa de Palma

Des del passat Nadal fins al mes passat s'han cremat en actes vandàlics a Palma 253 contenidors d'escombraries, una situació que està investigant la Policia Nacional

Continua la crema de contenidors a Palma. Aquest diumenge s'han incendiat fins a quatre contenidors a la ciutat al Carrer Darwin , prop de la ronda del Coll d'en Rabassa.

Segons un testimoni amb el qual ha pogut parlar l'ARA Balears, dins d'un dels contenidors incendiats hi havia un matalàs que hauria pogut provocar ràpidament el foc. Els Bombers de Palma actuaren en poc temps i controlaren l'incendi.

Tot i que encara és prest, els dos successos podria relacionar-se amb els diferents casos de crema de contenidors a Ciutat. El passat 16 de novembre es varen incendiar quatre contenidors al carrer de Ramón i Cajal de Palma.

250 contenidors cremats a Palma en menys d'un any

Des del passat Nadal fins al mes passat s'han cremat en actes vandàlics a Palma 253 contenidors d'escombraries, una situació que està investigant la Policia Nacional i que va obligar la regidora d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus  Truyol, a comparèixer públicament per parlar del tema, atès que un policia va resultar ferit en un d'aquests incendis.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF