Les Balears participen en una fira turística virtual japonesa

Segons el Govern, l'objectiu és obrir nous mercats turístics i posicionar les Illes com a destinació segura

L'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) ha participat aquesta setmana en una edició virtual de la fira turística JATA Tourism Expo Japan, que s'havia de celebrar a Tòquio aquest mes de setembre, però que ha estat posposada a causa de la pandèmia de covid-19.

El Govern ha explicat que s'ha dut a terme una agenda amb 15 reunions online amb diferents operadors turístics i agents de viatges japonesos. Es tracta de trobades virtuals amb la finalitat de poder presentar la destinació de les Illes Balears als professionals turístics japonesos, pensant ja en la pròxima temporada 2021 i amb l'objectiu estratègic d'obrir nous mercats turístics i posicionar la marca Illes Balears com a destinació segura, ha destacat la Conselleria. 

La JATA Tourism Expo Japan és una fira organitzada per l'Associació d'agents de viatges japonesos (JATA) i, si la conjuntura actual ho permet, se celebrarà de manera presencial el proper mes de gener. 

Segons l'Executiu, la participació de l'AETIB en aquesta fira forma part del seu pla d'acció per a l'any 2020 i s'emmarca dins la programació prevista per l'agència dins la situació covid. La Conselleria subratlla que, en les circumstàncies en què es troba el turisme en l'àmbit mundial, l'AETIB ha hagut de replanificar algunes accions i adaptar-les a un entorn més virtual que presencial per poder donar continuïtat al seu treball en els mercats emissors.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF