L'IMAS acull 12 noves famílies a la seva xarxa

Margalida Puigserver ha manifestat: "Amb aquest curs oferim a les famílies que vulguin acollir totes les pautes i eines necessàries per donar la millor atenció als menors"

L'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials (IMAS) ha incorporat 12 noves famílies a la seva xarxa d'acolliment després de completar el curs de formació que l'entitat va realitzar durant el mes passat.

En aquest curs de formació, l'IMAS ha tractat diversos temes relacionats amb l'acolliment familiar, des del marc legal d'aquesta figura de protecció fins a com preparar-se per al moment d'acomiadar-se del menor, ha assenyalat aquest dimarts l'institut en un comunicat.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, ha manifestat: "Amb aquest curs oferim a les famílies que vulguin acollir totes les pautes i eines necessàries per donar la millor atenció als menors".

El cap de setmana passat es va realitzar la trobada anual de reconeixement de les famílies d'acolliment permanent en un acte al qual varen assistir 167 famílies que varen participar en diversos tallers.

EDICIÓ PAPER 30/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF