L'IB-Salut treu 121 places a les oposicions del 2019

Corresponen a les especialitats de tècnic de laboratori, tècnic de radiodiagnòstic, metge de família i pediatra en equips d’atenció primària

El Consell de Govern ha aprovat l’oferta d’ocupació pública corresponent a l’any 2019 de personal estatutari del Servei de Salut. Es tracta de 121 places de les categories de tècnic especialista en laboratori (14 places), tècnic especialista en radiodiagnòstic (16 places), metge de família en equips d’atenció primària (81 places) i facultatiu especialista en pediatria, puericultura d’àrea i en equips d’atenció primària (10 places). Del total de places, 83 corresponen al torn lliure i 38, al de promoció interna. Aquest acord es va negociar dia 1 d’abril amb els agents socials en el si de la Mesa Sectorial de Sanitat.

Aquesta oferta d’ocupació pública correspon a la reserva de places de la taxa de reposició que determina el nombre de treballadors que es poden incorporar a l’Administració segons les baixes produïdes l’any anterior, ja sigui per jubilacions, prejubilacions, defuncions o canvis de destinació.

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF