Hila es tanca a un bar de Pere Garau amb un centenar de veïns i els promet millorar el barri

Els socialistes de Palma han resumit en un vídeo les 14 hores de marató de l'ex batle de Palma

L'ex batle de Palma i número 1 dels socialistes de Palma, Jose Hila, es va tancar dijous vespre a un bar de Pere Garau amb un centenar de veïns i els va prometre millorar el barri després que hagin pogut notar, segons diu, les millores realitzades durant aquesta legislatura. 

Després de 12 hores trepitjant la barriada, començant fent servir l'autobús de la línia 5 de l'Empresa Municipal de Transports (EMT), el també veí del districte de Llevant va anar al bar La Tata, del carrer de Faust Morell, per explicar la feina feta durant aquests anys i prometre millorar més la barriada. Després de la seva intervenció, va escoltar les preocupacions dels veïns.

Hila va recollir durant el dijous les peticions i opinions de veïns, comerciants i clients del mercat i establiments de la popular barriada de Pere Garau. El socialista es va reunir durant tota la jornada amb persones a títol individual i col·lectius de veïns, de nouvinguts, i amb els autònoms i petits empresaris que hi tenen negocis. 

Aquesta visita forma part d'una campanya de proximitat de l'Agrupació Socialista de Palma en què el seu número 1 fa balanç del govern municipal progressista i recull les preocupacions existents dels habitants de Ciutat. En aquesta ocasió, Hila va estar acompanyat de Maribel González i Daniel Oliveira, representants del Districte de Llevant dins el partit.  

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF