La Guàrdia Civil deté a Mallorca un home per abús sexual a menors i tràfic de drogues

Un home de 55 anys és el presumpte autor d'abusos sexuals a dues al·lotes de 14 i 15 anys

La Guàrdia Civil d'Artà ha informat de la detenció d'un home de 55 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals a menors de 16 anys, concretament dues al·lotes de 14 i 15 anys i d'un altre delicte de tràfic de drogues.

La recerca s'inicia al final de l'any 2018, quan agents de la Guàrdia Civil d'Artà varen tenir coneixement que un home podia estar abusant sexualment de dues menors. Els agents varen començar a analitzar l'entorn de les possibles víctimes. Les investigacions apuntaven que el detingut mantenia relacions sexuals abusives amb les joves a canvi de subministrar-los droga –marihuana i cocaïna.

Fruit de l'activitat operativa, els investigadors, després de vigilar repetidament el sospitós, varen poder comprovar i corroborar que l'autor dels fets es veia sovint amb les dues menors en ple carrer, on mantenien una actitud estranya, com si fossin parella. La diferència d'edat va ser el motiu que va alarmar l'entorn familiar de les víctimes.

L'autoritat judicial va decretar una ordre d'allunyament per al detingut respecte de les dues menors. El fets han tingut lloc al Llevant de Mallorca.

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF