La Guàrdia Civil continua amb el dispositiu de recerca de la banda d'atracadors de Porreres

Varen assaltar una finca i després es varen fugar

La Guàrdia Civil cerca des d'ahir la banda d'atracadors que va assaltar dissabte una finca a la localitat de Porreres.

Els assaltants varen copejar diverses vegades a un dels habitants, de 77 anys, que va haver de ser traslladat a l'hospital de Manacor. 

La dona del propietari de la finca ha explicat a IB3 Televisió com es va produir l'assalt amb violència. Ha dit que "ja havien vingut una altra vegada" i que "ens varen fer entrar i obrir les caixes perquè pensaven que hi trobarien més doblers. Quan varen veure que no n'hi havia tants ens varen començar a pegar". 

Va ser llavors quan el propietari va anar a cercar una escopeta que tenia amagada i va disparar a l'abdomen a un dels atracadors. El ferit va morir poc després a Son Espases.

Fa unes setmanes, la mateixa banda de delinqüents va assaltar la casa del matrimoni i varen sostreure 30.000 euros en efectiu. Pel que sembla els varen amenaçar dient-los que si els denunciaven els matarien a tots dos. El jubilat, de 77 anys, té negocis de màquines escurabutxaques a diferents establiments de Mallorca, un d'ells a la Colònia de Sant Jordi. Un dels atracadosr, el colombià que va morir durant l'assalt, residia en aquest nucli turístic. Ara la Policia Judicial investiga si els dos homes ja es coneixien. 

Durant tot el dissabte les unitats de la Guàrdia Civil varen continuar amb la tasca de recerca dels tres delinqüents que presumptament atracaren el matrimoni. Es va establir un perímetre de seguretat i es va cobrir una àrea de bosc, però la recerca va ser fallida. 

Se sap que el jubilat serà imputat per un delicte d'homicidi per imprudència, tot i que tots els indicis apunten que l'home va disparar a l'agressor en legítima defensa.

De moment, la investigació continua sota secret de sumari i fins demà no hi haurà més informació. 


EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF