La Guàrdia Civil desmantella un laboratori de drogues a Cala Rajada

S'han intervingut 200 plantes de marihuana i diversos utensilis destinats a l'elaboració de substàncies estupefaents

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 27 anys veí de Cala Ratjada com a presumpte autor d'un delicte de cultiu i elaboració d'estupefaents i un altre de defraudació de subministrament elèctric. 

EL dispositiu policial s'inicià quan els agents de la Guàrdia Civil varen ser requerits per donar suport a una actuació judicial referent a una ordre de desnonament d'un habitatge ocupat il·legalment a Cala Rajada. Al moment d'efectuar la notificació, els agents varen observar a l'interior de l'habitatge una plantació de marihuana de 200 unitats, així com un laboratori i diversos utensilis destinats a l'elaboració de substàncies estupefaents. En el moment del registre, el responsable i demandat per l'ordre de desnonament no es trobava a l'interior de l'habitatge. 

Un cop acabaren el registre de les substàncies que localitzaren al domicili de l'acusat, els guàrdies civils varen observar com, a través de la façana, la casa estava connectada elèctricament amb l'habitatge contigu. Després d'unes gestions, varen esbrinar que l'habitant de la casa veïna era la mateixa persona que figurava com a demandat judicialment en l'habitatge desnonat, i, per tant, responsable de la plantació il·legal trobada. Uns minuts després, l'acusat va ser detingut. Amb aquest servei s'ha aconseguit desmantellar un punt de venda de marihuana molt actiu a la localitat de Cala Rajada.

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF