La Guàrdia Civil deté un home per arrancar un tros d'orella a un passatger dins l'avió

L'aeronau acabava d'aterrar a Palma i el detingut s'havia posat agressiu perquè li denegaren el servei de begudes alcohòliques

La Guàrdia Civil va detenir dijous vespre un home de 29 anys com a presumpte autor d'un delicte de lesions, després d'haver arrancat d'una mossegada un tros d'orella a un passatger dins un avió que acabava d'aterrar a Palma. La tripulació de l'aeronau, que provenia de Birmingham, va requerir la presència dels agents del cos a causa del conflicte que va originar el passatger després que se li negàs el servei de begudes alcohòliques.

L'home, que estava ebri, no va fer cas a les indicacions dels tripulants i va intentar obrir el compartiment de begudes. Fins i tot es va acabar bevent la consumició que va treure de les mans a un altre passatger. Mentre els agents estaven recopilant les dades de l'altercat a les escales de l'avió, van adonar-se que dins hi havia una baralla. En entrar-hi, van trobar el jove agredint un altre passatger, al qual li havia arrancat parcialment l'orella dreta d'una mossegada. Va haver de ser reduït i immobilitzat pels agents i va acabar detingut.

La víctima va haver de ser traslladat a una clínica de Palma, on va quedar ingressat per les ferides que presentava. Els agents van ser atesos al mateix aeroport per lesions lleus. Davant aquest tipus de situacions, que no són gaire freqüents, hi intervé la Guàrdia Civil perquè és la responsable de la seguretat i l'ordre públic a les instal·lacions de les zones restringides dels aeroports, com també de l'interior dels avions.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF