La Guàrdia Civil escorcolla una barraca a Son Rossinyol pel crim de Cala Pi

Els investigadors intenten localitzar restes per determinar si l'indigent que varen assassinar el passat mes d'octubre va morir allà

La Guàrdia Civil està escorcollant una barraca, ubicada devora del polígon de Son Rossinyol, on se sospita que varen assassinar un indigent el passat mes d'octubre. El cos va aparèixer a Cala Pi, Llucmajor. Al lloc s'ha desplegat un ampli dispositiu amb agents d'homicidis i del laboratori criminalista i cans ensinistrats. 

Segons fonts oficials de la Guàrdia Civil, els agents encarregats de la investigació de la mort de Vasile Manole Costica, l'indigent que va aparèixer mort a la carretera de Cala Pi, estan escorcollant la barraca per poder confirmar que l'home va morir allà. Recordem que la víctima va morir després de rebre una pallissa i algunes ganivetades. 

Per ara han trobat restes de sang en diferents punts de la zona escorcollada, que s'analitzaran per determinar si corresponen a la víctima. A més, agents de la Policia Judicial han fet una inspecció ocular a la resta de barraques de la zona. 

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF