L'operació Ludar desmantella dos clans de narcotraficants a Mallorca

Els agents escorcollaren ahir una trentena de domicilis, on trobaren 220 grams d'heroïna, 40 grams de cocaïna, 4 quilograms d'haixix i milers de plantes de marihuana

El desmantellament de dos clans de narcotraficants a l'illa, el d''el Seco', a Verge de Lluc, i el de 'la Carmen', al polígon de Llevant, va ser el resultat de l'operació realitzada ahir per la Guàrdia Civil a diferents municipis de tota l'illa.  

L'operació Ludar es va iniciar a les 6 h i s'allargà tot el dia . Més de 200 agents registraren 29 domicilis i feren 32 detencions. L'operació va acabar amb la localització de 220 grams d'heroïna, 40 grams de cocaïna, 4 quilograms d'haixix i milers plantes de marihuana. Així mateix,  també es confiscaren objectes de gamma alta.

L'objectiu era desmantellar els diferents punts d'estupefaents. D es del primer moment, la Guàrdia Civil esperava localitzar quantitats significatives de droga.  Encara que la majoria dels 29 registres es varen fer a Palma (al barri de la Soledat, al polígon de Llevant, a la zona del carrer d'Aragó i a Verge de Lluc), també es va intervenir en punts sospitosos de la part Part Forana, com ara alguns immobles de Marratxí, Felanitx, Selva i Inca.

L'operació va comptar amb agents de les unitats del Grup de Reserva i Seguretat ( GRS), de l'Equip contra el Crim Organitzat (RESSÒ) i de la Policia Judicial d'Algaida . Així mateix, va ser requerida la Unitat Canina de la Guàrdia Civil fou per cercar diners i drogues i es va utilitzar l'helicòpter.


EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF