El Govern reparteix 1.000 targetes a les famílies que han quedat sense beca de menjador

S'amplia el crèdit a 100 euros a les que ja la tenien

El Govern repartirà 1.000 targetes, amb un crèdit de 100 euros cada una, a les famílies que han quedat sense beca de menjador i que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica. Aquestes targetes es començaran a repartir el 15 de maig i la distribució es farà als centres educatius.

Aquesta mesura es fa  perquè  els responsables dels centres educatius han detectat que moltes les  famílies  no s'han pogut beneficiar d'aquesta beca i, a més, estan passant per  problemes econòmics. Davant aquesta situació, la Conselleria d'Afers Socials i Esport ha cercat una solució ràpida en aquesta nova emergència.

Cal destacar que famílies que es vulguin beneficiar d'aquesta ajuda hauran de complir una sèrie de requisits, com ara no tenir cap font d'ingressos i no rebre cap altra ajuda de menjador.

Ampliació del crèdit de les beques de menjador

Per altra banda, el Govern també ha decidit ampliar a 100 euros el crèdit de les targetes als 6.152 alumnes que s'han beneficiat de la beca de menjador. Aquesta nova recàrrega suposa una inversió de 625.000 euros, segons diu el Govern en una nota.

És la tercera vegada que s'amplia el crèdit d'aquestes targetes, que es poden fer servir als establiments de venda d'aliments. Primer va ser de 40 euros i després de 70 euros. Ara, amb l'ampliació a 100 euros, el Govern destina un total d'1.681.620 euros a aquesta ajuda.

 

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF