El Govern organitza tallers d'Instagram per garantir la seguretat dels usuaris

Entre els dies 24 i 25 de maig es duran a terme cinc tallers d'Instagram i un de LinkedIn per a pares i mares, empresaris i estudiants

La Direcció General de Comunicació ha organitzat cinc tallers per aprendre a utilitzar correctament Instagram i un sobre els usos de la xarxa LinkedIn. Els cursos estan adreçats a un públic ampli, hi tenen cabuda estudiants, empresaris i també pares i mares per la importància que tenen les xarxes socials en l'educació dels seus fills. 

L'objectiu dels tallers és que els usuaris de les xarxes socials aprenguin a fer-ne un bon ús. A més, pretenen fomentar la intervenció dels pares i les mares per preservar la seguretat i la privacitat dels seus fills a les xarxes socials. 

Els tallers es duran a terme entre dijous 24 i divendres 25. El dijous es durà a terme 'Claus i trucs per a les històries d'Instagram', un taller dirigit a estudiants d'institut i la universitat. 'Com sucar Instagram al màxim', enfocat a professionals del sector turístic i el curs 'Impulsa el teu negoci a través d'Instagram', pensat per a pime, emprenedors i empreses. 

Dia 25 hi haurà els tallers següents: 'Curs per destacar a LinkedIn com a professional', per a estudiants; 'Què fa el teu fill a Instagram', enfocat a pares i mares, i una nova sessió d''Impulsa el teu negoci a través d'Instagram'.

 

EDICIÓ PAPER 16/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF