Publicitat
Publicitat

El Govern paga 1,2 milions endarrerits d'ajuts de menjador

Atesa la demanda social i l'actual situació socioeconòmica, el Govern ha pres la decisió d'abonar tots els ajuts i acabar així amb els deutes pendents per aquest concepte

El Govern ha abonat un total d'1.247.000 euros corresponents als ajuts de menjador escolar dels cursos passats i deixa així el comptador a zero, segons informà ahir l'Executiu. Concretament, ha realitzat el pagament de 589.681,86 euros corresponents al curs 2010-2011 i de 657.736,15 euros corresponents als ajuts de menjador escolar del curs 2011-2012. A més, la Conselleria d'Educació va anunciar que ja ha tramitat la convocatòria per als ajuts d'aquest curs i que aquesta sortirà publicada el proper mes de juliol.

Atesa la demanda social i l'actual situació socioeconòmica, el Govern ha pres la decisió d'abonar tots els ajuts i acabar així amb els deutes pendents per aquest concepte. Amb aquesta actuació, la Conselleria d'Educació té com a intenció alleugerir la pressió i l'esforç diari que suposa haver de fer front a les despeses dels menjadors per part de les famílies de les Illes Balears, moltes d'elles en precària situació econòmica.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF