El Govern avalua els danys a les instal·lacions esportives dels municipis afectats per les inundacions del 9 d’octubre

Diversos tècnics de la Direcció General d’Esports de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports estan treballant aquests dies per avaluar els danys a les instal·lacions esportives dels municipis de
Sant Llorenç, Artà i Son Servera que es varen veure afectats per les inundacions del passat 9 d’octubre. 

S’està fent una estimació dels costos de les reparacions i reformes necessàries a les instal·lacions esportives per poder canalitzar de la manera més efectiva possible els ajuts que puguin arribar des de les diferents institucions.

Per ara, pel que fa al municipi de Sant Llorenç, es té constància dels danys al camp de futbol municipal Es Moleter i el camp de futbol 7. En aquesta instal·lació, la gespa s’ha fet malbé, el camp està inundat i ple de fang; les parets que limiten el rectangle de joc han caigut i els vestuaris estan plens de fang a causa de la inundació. Hi ha petits danys a l’electricitat i la fontaneria. També s’ha vist afectat el motor de la piscina municipal i l’estructura de revestiment de la piscina, a banda de les instal·lacions elèctriques i d’aigua. 

A Son Carrió es té constància de les inundacions de la pista poliesportiva i la pista de pàdel del poliesportiu municipal. A Artà s’han inundat les pistes poliesportives, la pista de tennis, la pista de petanca, el circuit d'atletisme, els vestuaris i els magatzems. Al centre esportiu municipal Cap Ferrutx també s’han registrat danys a la instal·lació, igual que al camp de futbol Ses Pesqueres.

A Son Servera, també s’han registrat diversos danys al pavelló municipal Es Pinaró II.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF