Govern insta Cemex i els sindicats a reunir-se per evitar el tancament de la cimentera

Iago Negueruela ha destacat "la manca de sensibilitat" de l'empresa 

El Govern balear insta Cemex, els sindicats i l'Ajuntament de Lloseta a celebrar dilluns que ve una reunió per estudiar alternatives al tancament de la planta de ciment i mantenir els llocs de treball, segons ha informat l'Executiu en un comunicat.

A més, el conseller balear de Treball, Iago Negueruela, ha expressat el seu descontentament tant per les formes com per la data triada per l'empresa per anunciar el tancament.

Negueruela s'ha posat en contacte amb l'empresa per conèixer de primera mà els factors que han conduït a aquesta decisió i ha manifestat a l'empresa una protesta formal perquè Cemex no ha informat de la seva decisió prèviament al Govern ni al Consistori.

"Manifesten una manca de sensibilitat absoluta", ha criticat el titular de Treball, que ha afegit que "no se sostenen" els arguments de la multinacional de "refredament de la construcció".

"Les dades de Balears mostren una recuperació del sector, tant en les xifres d'afiliació com en el pes en l'economia balear", ha respost el conseller, 

Negueruela també ha estat en contacte amb el batle de Lloseta per mantenir un intercanvi d'opinions i analitzar la situació.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF