El GOB qüestiona els anuncis d'Armengol i critica la manca de compromisos ambientals

"Tornar al model econòmic pre-covid-19 no pot ser la solució", ha remarcat el grup ecologista

El GOB ha criticat amb duresa el discurs de la presidenta del Govern, Francina Armengol, durant el Debat de Política General i ha remarcat la manca de compromís ambiental. "Han desaparegut els compromisos amb la Declaració d'Emergència Climàtica o l'Agenda 2030 de desenvolupament sostenible", ha destacat el grup ecologista en una nota de premsa.

La presidenta aposta per la diversificació i anuncia despesa rècord del Govern

En el comunicat, el GOB ha destacat que "l'únic objectiu" de l'anunci d'Armengol de la intenció d'invertir el cicle de l'aigua en la construcció de dos tramvies a Mallorca és "reactivar el sector de la construcció" i no "potenciar un canvi de model econòmic". El grup ecologista ha defensat, a més, que les mesures englobades en el gran pacte de l'aigua anunciades per la presidenta són només una cortina i han insistit en la necessitat de "diversificar l'economia de les Illes i apostar per un model enfocat als compromisos ambientals". "Tornar al model econòmic pre-covid-19 no pot ser la solució", han sentenciat.

El GOB ha demanat a Armengol que, aposti per un model que englobi "tots els reptes globals i locals, socials i ecològics i el repte climàtic i la justícia social".

EDICIÓ PAPER 21/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF