Front comú contra el turisme incívic de la Platja de Palma

La delegada del govern, Maria Salom, hotelers i veïns han impulsat la creació d'una nova plataforma per posar fi a la mala imatge de la zona costanera 

La delegada del govern central a les Illes Balears, Maria Salom, ha rebut aquesrt dimecres els representants de l' Associació Hotelera de la Platja de Palma i les diferents associacions veïnals tant del nucli turístic de Ciutat com de s'Arenal de Llucmajor, units recentment en una mateixa plataforma ciutadana amb l'objectiu de tallar els problemes que sofreix la principal destinació turística de la badia de Palma.

En una trobada a la qual també han acudit els comandaments de la Policia Nacional, encapçalats pel cap superior a les Illes, Antonio Jarabo, la delegada del govern ha proposat una pròxima reunió tècnica en la qual participin els representants d'aquesta nova plataforma (hotelers i veïns), Policia Nacional i Guàrdia Civil, i a la qual també se sol·licitarà que acudeixi la Policia Local de Palma.

L'objectiu és millorar la seguretat i la convivència entre turistes i residents d'acord amb les competències que estableix la llei per a cada cos policial. Per part de la Delegació del govern, la "col·laboració sempre ha estat i és màxima", ha manifestat Salom. La Policia Nacional ha agraït la creació de la nova plataforma de la Platja de Palma "per poder tenir un interlocutor únic i treballar de manera conjunta en la lluita contra la delinqüència".

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF