Formentera presentarà la guia 'Salam al català', per apropar la llengua a la comunitat araboparlant

L'àrea de Benestar Social del consell insular formenterenc durà a terme la iniciativa juntament amb la Plataforma per la Llengua aquest dimarts

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, presentarà el dimarts 23 d'octubre a les 19.00 hores a la biblioteca Marià  Villagómez  la guia ' Salam  al català'. L'objectiu de la proposta és apropar la llengua catalana a la comunitat araboparlant de les Balears, juntament amb la Plataforma per la Llengua, una ONG no governamental que treballa per promoure el català com a eina de cohesió social.

Aquesta plataforma, segons informen, treballa als diferents territoris de parla catalana i des d'una perspectiva transversal en l'àmbit socioeconòmic, en l'acollida i arrelament lingüístic als nouvinguts, en les universitats, en l'educació i a les administracions, en d'altres.

Després de l'acte de presentació, tindrà lloc un  col·loqui  amb la participació del sociolingüista Bernat Joan, la tècnica d'immigració Iris  Palomo , la nouvinguda d'origen araboparlant  Wassima   Bouhia  i la presidenta de l' OCB  de Formentera Maria Teresa Ferrer. El col·loqui estarà moderat per Vicent Ferrer, lingüista i docent.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF