Ferit greu un jove atropellat en travessar l’autovia per anar a l’aeroport

L'atropellament ha tingut lloc al voltant de les 2.30 h de la matinada i la víctima ha estat traslladada d'urgència a Son Espases

Un jove de nacionalitat alemanya (19 anys) està hospitalitzat en estat greu després de ser atropellat aquesta matinada per un cotxe quan travessava, juntament amb uns amics, l’autovia de Llucmajor amb la intenció d’arribar a l’aeroport de Palma per agafar un vol.

Segons han informat la Guàrdia Civil i el servei d’emergències sanitàries 061, l’atropellament s’ha produït al voltant de les 2.30 h i la víctima ha patit diversos traumatismes, pels quals ha estat desplaçat d’urgència amb ambulància fins a l’hospital de Son Espases.

Les primeres informacions recollides per la Guàrdia Civil indiquen que el turista travessava la calçada per la zona vedada als vianants acompanyat d'altres joves i que el conductor del vehicle no ha pogut  esquivar-lo.

El conductor ha estat sotmès a proves per detectar si havia consumit alcohol i drogues, amb resultat negatiu en ambdues proves.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF