Societat 15/06/2013

FAPA ajudarà els nins que no tinguin doblers per comprar material escolar

A. Z.
1 min

Palma.Just coincidint amb la polèmica entorn de l'existència de casos de nins malnodrits a les escoles de Palma, s'obre un altre front de mancança social entre els alumnes: la de material escolar i motxilles amb què assistir a classe.

Tant és així que la Federació d'Associacions de Pares i Mares (FAPA) conclourà aquest curs acadèmic amb una campanya de recollida de material escolar. "Ens vàrem assabentar que molts dels nins i nines tampoc no tenien material escolar ni motxilles per començar l'escola, una situació que també algunes APIMA detectaven", expliquen des de FAPA. Així que en el marc del projecte " 12 mesos, 12 tasques", el juny es dedica a la solidaritat. "Com que molts d'infants no tenen material escolar ni motxilles per començar el curs, mentre que molts altrs compren motxilla i estoig nous cada curs escolar, us demanam als pares i mares que a final de curs, el darrer dia, deixin la motxilla dels seus fills que ja no usaran més a fi de fer-les arribar als nins i nines que ho necessiten".

De fet, FAPA considera que "ara que som a final de curs i després d'un curs intens de reivindicacions educatives, també és el moment ideal per plantejar-nos algunes iniciatives interessants". També col·laboren en aquesta campanya solidària l'Associació d'antics alumnes de Monti-sion Solidaris, les Cooperatives d'ensenyament i l'APIMA solidària.

Així mateix, la federació que agrupa les associacions de pares anuncia que fa comptes publicar un recull de les iniciatives solidàries a les escoles de Mallorca.

stats