25 alumnes d'Estudis Anglesos faran pràctiques amb la Guàrdia Civil i la Policia Nacional

Es reedita per sisena vegada el conveni entre la UIB i el Ministeri d'Interior

25 alumnes del Grau d'Estudis Anglesos de la Universitat de les Illes Balears (UIB) ajudaran els cossos de seguretat de l'Estat a treballar en la traducció dels casos en què hi hagi turistes estrangers de parla anglesa implicats.

És la sisena vegada que es reedita el conveni entre la UIB i la Secretaria d'Estat de Seguretat del Ministeri d'Interior perquè alumnes universitaris facin pràctiques –no remunerades– durant la temporada turística. "Cada vegada hi ha més estudiants interessats a fer-ho. És una bona experiència per a ells i també per al turista", ha assenyalat el rector de la UIB, Llorenç Huguet.

"Serveix per millorar el servei que donam i podran aplicar allò que aprenen a classe", ha afegit la delegada del govern a les Balears, Rosario Sánchez, qui ha presidit l'acte de presentació juntament amb el rector de la UIB, Llorenç Huguet; el coronel en cap de la Guàrdia Civil, Alejandro Hernández Mosquera, i el cap de la Policia Nacional, Gonzalo Espino.

El servei es durà a terme a partir del segon semestre de l'any i de manera voluntària durant els mesos d'estiu, a les comissaries ubicades als municipis amb més afluència turística de les Illes.

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF