Societat 03/05/2018

Eroski continua potenciant el consum de productes balears

L’objectiu de l'empresa és incrementar les vendes un 36% i arribar a comercialitzar 500 tones anuals de carn de vedella balear

1 min
Eroski continua potenciant el consum de productes locals

Eroski continua potenciant el consum de productes locals i establint acords amb els productors de les Illes. La carn de vedella balear és la protagonista en aquesta ocasió. És una carn de qualitat excepcional que Eroski ofereix als seus clients des de fa anys i que està disponible a preus molt ajustats als supermercats de les nostres illes.

La creació de la marca Boví Balear Natur suposa un canvi important en la venda de la carn de vedella per part d'Eroski, ja que pràcticament tota la carn de vedella que es pot trobar als Eroski de Balears és 100% balear.

Eroski ofereix una fórmula mixta per presentar aquest producte balear: al tall, perquè el client pugui triar la peça que més li agradi, i empaquetada en safates, per als clients que s'estimen més una compra ràpida.

L'origen d'aquesta carn 100% balear compta amb una traçabilitat controlada. Les vedelles neixen, es crien i es sacrifiquen a Balears. Eroski manté una col·laboració estable amb les granges i un estricte control sobre les condicions de criança, per tal d'assegurar el benestar dels animals i d'aconseguir la màxima qualitat del producte.

Ternera Natur Balear ofereix carn de vedelles de menys de 12 mesos i Añojo Natur Balear identifica les carn de vedelles de menys de 15 mesos. L'objectiu marcat per Eroski amb aquesta marca pròpia és arribar a unes vendes anuals de més de 500 tones d'aquesta carn, cosa que suposaria un creixement del 36% i una important contribució a la sostenibilitat de la ramaderia balear.

stats