El PSIB demana que s'adeqüi el preu de les hores extra dels sanitaris durant la pandèmia

Els socialistes reclamen que rebin una puntuació addicional per a la borsa d'ocupació

El grup parlamentari socialista vol que s'adeqüi el preu de les hores extra dels sanitaris fins que es consideri que la pandèmia hagi acabat i que rebin una puntuació addicional per a la borsa d'ocupació, segons ha informat l'agència Efe. El PSIB ha presentat una iniciativa parlamentària per millorar les condicions laborals d'aquest col·lectiu "més enllà d'un reconeixement econòmic puntual", segons ha explicat la diputada Irantzu Fernández.

Fernández ha explicat que la proposta té la finalitat d'atorgar un reconeixement als professionals del Servei de Salut "que tan durament han treballat i estan treballant durant la pandèmia, que s'allargui en el temps i sigui un reconeixement que millori les seves condicions laborals". 

Un altre dels punts de la iniciativa insta el Govern a crear plans d'estabilitat i de fidelització per a les plantilles del Servei de Salut, perquè les millores que s'hi puguin introduir beneficiïn els professionals "que amb tanta dedicació i professionalitat estan treballant des de l'inici de la pandèmia", destaca el comunicat.

Satse denuncia l'augment "inassumible" de la càrrega de feina dels sanitaris

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF