El Consell d'Eivissa tramitarà les targetes del bus de Palma a partir de dimecres

Els residents d'Eivissa passaran de pagar cinc euros a pagar-ne un pel trajecte del centre de Palma a l'aeroport

El Consell d'Eivissa començarà a tramitar les sol·licituds de targetes del bus de Palma a partir de dimecres, una gestió que podrà ser presencial, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania del Consell d'Eivissa, o de manera telemàtica, a través de la seu electrònica.

Amb aquestes targetes, els residents a Eivissa pagaran un euro, en lloc de cinc com fins ara, pel trajecte d'autobús que uneix el centre de Palma amb l'aeroport, el mateix cost que paguen els residents de Palma.

S'emetran dos tipus de targetes: la normal i la d'estudiants. Les primeres estaran a disposició de totes les persones residents a Eivissa que la sol·licitin i donaran dret a un descompte en el trajecte del bus que va de l'aeroport al centre de Palma i del port al centre. Les targetes reservades a estudiants empadronats a Eivissa seran per als matriculats en centres educatius de Palma i els permetrà accedir al descompte en totes les línies de l'EMT de Palma.

"Aquestes targetes les emetrà l'Empresa Municipal de Transport (EMT) de Palma i el Consell d'Eivissa s'encarrega de tramitar-ne les sol·licituds", ha explicat el coordinador de Mobilitat, Gianandrea di Terlizzi.

Per aconseguir la targeta del bus de Palma és suficient presentant un certificat d'empadronament en un ajuntament eivissenc. En el cas de les targetes per a estudiants, cal presentar el certificat d'empadronament més el resguard de la matrícula del curs 2018-2019 del centre educatiu.

EDICIÓ PAPER 25/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF