Baralla multitudinària entre dos clans en un local del polígon de Son Rossinyol

Mig centenar de persones han fugit amb cotxe i alguns ferits han assegurat als agents que els havien atropellat

Dues famílies d'ètnia gitana han protagonitzat durant la matinada de diumenge una baralla en un local al polígon de Son Rossinyol. A les 4 h dos clans gitanos han coincidit en un establiment d'oci del polígon de Son Rossinyol. Per motius que encara s'estan investigant, s'ha iniciat una violenta baralla a l'interior del local, en què s'han llançat cadires, entre altres efectes del mobiliari.

Efectius del Grup d'Acció Preventiva (GAP) de la Policia Local de Palma s'han traslladat fins a l'establiment del polígon de Son Rossinyol per esbrinar què havia passat i reconstruir els fets, però, segons ha pogut saber l'ARA Balears, és la policia espanyola qui aclarirà la motivació de la baralla.

Alguns dels ferits s'han queixat als agents que havien estat atropellats en el moment d'abandonar el polígon, però aquest fet no es pot assegurar perquè en cap moment han requerit els serveis d'una ambulància. Una de les hipòtesis és que els mateixos familiars han recollit els ferits amb els seus vehicles particulars i els han traslladat a Son Espases perquè fossin atesos.

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF