Dos presos i un altre funcionari de la presó de Palma donen positiu en covid-19

En total, es varen fer les proves PCR a 163 persones, després que dos funcionaris donassin positiu dimarts 

Dos presos i un funcionari de la presó de Palma han donat positiu en covid-19 després d'haver fet les proves PCR a 163 persones pel contagi de dos treballadors del centre que es va comunicar aquest dimarts, segons ha informat l'agència Efe. Aquests casos positius fan que es mantingui la quarantena als dos mòduls que ja es varen aïllar pels dos primers casos. 

Tant els dos reclusos positius, tots dos sense símptomes, com els seus dos companys de cel·la i quatre interns que han tingut contacte estret amb ells seran sotmesos de nou a anàlisis PCR.

Els dos presos contagiats han estat traslladats al mòdul d'aïllament sanitari habilitat a la presó per a positius de coronavirus i la resta de reclusos continuaran als seus mòduls amb activitats limitades per complir amb la quarantena preceptiva fins a final de la setmana vinent, deu dies després de detectar-se el contagi dels dos funcionaris. Serà en aquell moment que es tornaran a fer les proves PCR a tots els interns dels dos mòduls. 

En aquell moment, es tornaran a fer proves PCR als interns de tots dos mòduls. Respecte del funcionari positiu en les darreres proves, que tampoc té símptomes de covid-19, està aïllat al seu domicili sota la supervisió dels serveis autonòmics d'Atenció Primària.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF