Dos productes de l'empresa mallorquina Huguet són finalistes als premis ADI-FAD

La companyia opta al premis Delta d'or, plata o bronze, i a un Delta d'opinió

Dos productes de l'empresa mallorquina de rajoles Huguet són finalistes dels premis Delta de l'ADI-FAD. Segons ha informat la companyia a través d'un comunicat, els productes seleccionats competiran per un Delta d'or, plata o bronze i un Delta d'opinió són les rajoles amb junta de terratzo reciclat i el lavabo Piranha de la companyia mallorquina.

L'empresa mallorquina ha explicat que les rajoles amb junta de terratzo reciclat són de format flexible, es poden anar configurant d'una manera o una altra en funció de la distribució dels espais per reinterpretar de manera contemporània les tradicionals estores de mosaic. A més, es caracteritzen sobretot per les juntes entre rajoles, que són d'un terratzo que incorpora les restes triturades de les antigues rajoles ceràmiques que tenia l'empresa. El segon producte nominat als premis, el lavabo Piranha, és una pica feta amb terratzo 100% reciclat i, a més, el disseny incorpora un espai per a plantes.

Rajoles Huguet: “Digues-me quines peces vols i jo te les faré”

Cal recordar que l'empresa mallorquina va guanyar el Delta de plata en l'edició del 2016 amb la col·lecció 'Mallorca' de Carme Pinos i en va ser finalista el 2018 amb les col·leccions 'Abecedari' de Lluís Clotet i la col·lecció d'Alfredo Häberli

Per primera vegada, la cerimònia es retransmetrà en línia i es podrà veure des de qualsevol part del món. Tots els seleccionats rebran un diploma acreditatiu i els guanyadors, un trofeu dissenyat per Jordi Pla.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF