Dos hospitals de les Illes Balears, entre els 100 millors valorats de l'Estat

Son Espases i Son Llàtzer destaquen entre els centres sanitaris amb millor reputació d'Espanya

Dos hospitals de les Illes Balears es troben entre els 100 centres sanitaris públics amb millor reputació de l'Estat. El rànquing publicat pel Monitor Empresarial de Reputació Corporativa, situa com a centre sanitari millor valorat d'Espanya l'Hospital de la  Paz  de Madrid amb quasi 2.000 punts per sobre del segon classificat, el Clínic de Barcelona.

En el cas dels hospitals balears, Son Espases es troba en la posició número 48, amb 3.585 punts, mentre que Son  Llàtzer  és el número 93 del rànquing, amb 3.014 punts. Les dades recollides pel Monitor Empresarial de Reputació Corporativa també mostren que així com la valoració de Son Espases es manté en uns barems similars a la que obtingueren en el darrer estudi, Son  Llàtzer  ha caigut significativament i ha baixat fins a cinc posicions en l'escala dels centres sanitaris amb millor reputació d'Espanya.

Per contra, cap dels centres hospitalaris privats de les Illes no figura en el llistat dels 50 hospitals amb millor valoració. En aquest cas, el rànquing és encapçalat per la Clínica Universitat de  Navarra , que igual que en el cas dels hospitals públics, supera amb molta diferència el segon classificat, l'Hospital Universitari  Quirónsalud  de Madrid.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF