Dos detinguts per manipular màquines recreatives per obtenir 50.000 euros

Un dels arrestats és el gerent d'una sala de jocs, que retocava les ruletes per obtenir-ne els doblers

La Guàrdia Civil ha detingut dues persones com a suposats autors de delictes continuats d'estafa.

Els agents, de Calvià, varen rebre diverses denúncies per estafa interposades pels gestors de dues sales de joc, en les quals es comunicava la manipulació de màquines recreatives d'atzar per aconseguir-ne els doblers.

Durant la recerca es va comprovar que es tractava d'un grup organitzat, format per diverses persones, que una vegada dins dels salons actuaven de manera coordinada. Mentre uns es dedicaven a retocar el sistema de les ruletes, uns altres distreien els empleats per evitar ser descoberts.

Un dels detinguts és el gerent d'un dels establiments, el qual participava activament en l'acte delicitiu facilitant l'accés als sistemes operatius de les màquines. Fins i tot arribà a facilitar al màxim responsable de l'organització instruments per manipular les màquines recreatives i el sistema operatiu. 

Els detinguts varen aconseguir prop de 50.000 euros de manera fraudulenta.

Una vegada posats a disposició judicial, el jutge ha decretar l'ingrés a presó dels dos detinguts. De moment es continua amb la recerca per a la detenció de la resta dels membres de l'organització.

EDICIÓ PAPER 16/12/2018

Consultar aquesta edició en PDF