Dos bombers resulten ferits després de tombar amb el camió d'emergències

Un altre vehicle ha estat implicat en el sinistre, però cap dels afectats es troba en estat greu

Un camió de bombers ha sofert un accident aquest divendres a la carretera del Murterar. En concret, l'accident ha tingut lloc a les 10.50 h al quilòmetre tres de la MA-3433, quan el vehicle es dirigia a sufocar un incendi urbà a sa Pobla.

Segons informen els bombers de Mallorca, els dos bombers que viatjaven a l'interior del vehicle BRP (Bomba Rural Pesada) del Servei de Bombers del Consell de Mallorca han estat traslladats a dos centres hospitalaris de Mallorca però no presenten ferides greus. Havien quedat atrapats a l'interior del vehicle però han estat rescatats aviat. Els Bombers de Mallorca també han destacat que els dos bombers duien posat el cinturó de seguretat i que el sistema d'enllumenat d'emergència estava activat.

En el sinistre s'ha vist implicat un altre turisme. El conductor del cotxe també presenta ferides lleus. Ara es fa un estudi tècnic per saber les causes de l'accident. Al lloc dels fets s'ha desplaçat la directora insular d'Emergències, Paola van Gent, i el personal tècnic del Servei de Bombers per coordinar i col·laborar en l'operatiu i per donar suport als companys ferits en el sinistre.

EDICIÓ PAPER 20/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF