Diverses empreses de Menorca s'ofereixen per contribuir a la neteja del Llevant de Mallorca

Una empresa d'electricitat i fontaneria arribarà demà a la zona afectada per sumar-se a les tasques d'ajuda i pròximament s'hi afegirà una empresa de pintura

Diverses empreses de serveis de Menorca han volgut contribuir a les tasques de reconstrucció de la zona de Mallorca afectada per les inundacions. La primera ajuda arribarà demà. Alguns empresaris locals han contactat amb l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar per traslladar l'oferiment per contribuir a la posada a punt del poble, així com la de la resta dels municipis afectats. Es tracta d'una empresa d'electricitat i fontaneria, Grup Atomic Menorca, i una empresa de pintura, Alberto Filippi Pintura i Decoració.

De tota manera, el responsable de Grup Atomic Menorca, José Pimpo Sánchez, ha expressat el seu malestar amb l'Ajuntament des Cardassar perquè "va rebutjar la nostra ajuda argumentant que aquest tipus de servei estava cobert, i no és així", una resposta que per al responsable del Grup Atomic Menorca és "inesperada" i posa de manifest que les administracions públiques "deixen molt a desitjar". De fet, i gràcies a un missatge que l'empresa va publicar a les xarxes socials, Sánchez explica que es va posar en contacte el responsable d'una parròquia de Manacor "i ens va demanar que hi anàssim. Ens allotjarem en un agroturisme i el nostre objectiu és arreglar els desperfectes d'aquelles persones que no tenen recursos econòmics ni cap mena d'assegurança".

L'expedició de Grup Atomic Menorca arribarà demà i ho farà també amb roba i altres utensilis donats per la societat menorquina. D'altra banda, l'empresa de pintura i decoració Alberto Filippi es va posar dissabte en contacte amb l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar. El mateix Alberto Filippi explica que "m'han agafat les dades, el nombre d'operaris que ens desplaçarem i estam esperant que ens telefonin. Imagín que aquesta setmana ens diran alguna cosa". Tan bon punt tinguin el vistiplau de l'Ajuntament parlaran amb l'empresa de subministrament de pintura perquè col·labori amb la iniciativa.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF