El PP acusa el Govern d'esquerres de fer una Diada de Mallorca dividida

El portaveu, Llorenç Galmés, al Consell: "Tornarem a posar la Diada el 12 de setembre"

El PP, per quart any consecutiu, fa l'ofrena floral al rei Jaume II a la Seu dia 12 de setembre per celebrar la Diada de Mallorca, tot i que el Consell Insular en va canviar la data al 31 de desembre. El portaveu dels populars al Consell, Llorenç Galmés, afirma que, "quan tornem a governar, tornarem a posar la Diada el 12 de setembre". També ha assenyalat que hi ha una part de les celebracions des que governa l'esquerra que es fan el desembre, una altra part el mes d'abril i una altra per novembre: "Han volgut fer una Diada de Mallorca dividida".

Per als populars, s'hauria de fer molta campanya de difusió i garantir que tots els pobles de Mallorca poguessin participar d'una manera o una altra en la Diada de Mallorca, "al contrari d'allò que s'ha fet aquests darrers quatre anys".

Galmés defensa que, quan governava, el PP "va fer una campanya molt forta perquè els diferents indrets de Mallorca se sentissin part d'aquesta festa. Demanam que es torni a celebrar la Diada el 12 de setembre i que el Govern hi deixi participar tots els ciutadans de la nostra illa".

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF