Detinguts pel robatori de 387 electrodomèstics valorats en 70.000 euros

La Guàrdia Civil ha recuperat en diversos comerços 50 articles valorats en 8.000 euros

La Guàrdia Civil ha detingut a Inca un home de 38 anys i està investigant una dona de 40 com a presumptes autors d’un delicte continuat de furt de 387 electrodomèstics i efectes de perruqueria valorats en 70.000 euros, ha informat la Benemèrita en un comunicat.

La investigació va començar quan els agents d’Inca varen examinar les operacions comercials d’establiments de compravenda d’or i varen detectar que des de feia més d’un any s’estaven venent electrodomèstics de perruqueria en diversos locals. Després d’obrir una investigació, una empresa distribuïdora d’electrodomèstics va confirmar que els aparells eren seus.

Els agents varen detenir-ne un dels empleats, que des de feia més d’un any, presumptament, robava els aparells i els venia a botigues de compravenda d’or. En total, varen vendre fins a 378 aparells, com ara planxes de cabells, afaitadores i eixugadors, pels quals varen obtenir un benefici de 17.000 euros. A més, es va evidenciar que la seva companya sentimental va vendre dos aparells per gairebé 1.000 euros, motiu pel qual està sent investigada.

La Guàrdia Civil ha recuperat en diversos comerços 50 articles valorats en 8.000 euros, aproximadament.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF