Publicitat
Publicitat

SUCCESSOS

Detinguts tres treballadors d'una editorial per estafar una dona invident

Els empleats van enganyar la víctima dient que estava signant un document per confirmar que havia rebut uns regals. En realitat era un contracte de compra per valor de 3.655,8 euros

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres empleats d'una editorial per estafar una dona cega d'edat avançada a la qual van fer signar un document de compra de quatre productes per un import de 3.655 euros, després de fer-li creure que li lliurarien uns obsequis gratuïts per uns punts acumulats.

Els fets es van iniciar arran d'una trucada que va rebre la víctima i en la qual li van informar que, com a antiga clienta d'una editorial, disposava de 5.000 punts que podia canviar per regals. Malgrat que la dona va contestar que no desitjava cap regal i que renunciava als punts, dues hores més tard va rebre la visita d'un home i una dona que li van insistir que li lliurarien uns obsequis sense cap cost, per a la qual cosa únicament havia de signar un document de recepció.

Quan el fill de la víctima va arribar al pis i va llegir la còpia del document, es va adonar que havien estafat la seva mare, ja que el paper que havia signat era en realitat un crèdit al consum per valor de 3.655 euros en el qual constaven quatre productes.

Segons han informat aquest dimecres els Mossos, les detencions es van produir el 12 de març, quan van ser arrestats els tres empleats de l'empresa editora, amb seu a Saragossa, dos homes de 40 i 32 anys i una dona de 28, de nacionalitat espanyola, veïns de Viladecavalls i de Cornellà. Els detinguts han quedat en llibertat a l'espera de ser citats pel jutge que instrueix el cas.

Els investigadors han descobert que un altre cos policial ja havia detingut diversos treballadors d'aquesta empresa editorial a Saragossa per altres estafes a persones grans.

Ens han dit adeu
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF