Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Detingut un mestre torroner per elaborar bombons de marihuana amb l'escut del Barça

Hi ha nou persones detingudes. La xarxa venia les drogues al País Valencià

Un mestre torroner ha estat detingut acusat d'elaborar bombons de marihuana i de bolets al·lucinògens per a una xarxa de distribució de droga en el marc d'una operació policial desenvolupada a la província d'Alacant en la qual també han estat arrestades vuit persones.

Aquest mestre torroner donava als seus "dolços", que eren distribuïts a les províncies d'Alacant i València, la forma de l'escut del Barça, han informat aquest dimarts fonts policials en un comunicat.

En l'operació policial, portada a terme en dues fases a Alacant, Elx, Elda, Xixona i Alcúdia de Crespins (València), entre altres localitats, s'ha desmantellat un laboratori en un habitatge ubicat a Gran Alacant (Santa Pola), on es preparava marihuana, cocaïna i 'speed'.

Alguns dels presumptes integrants de l'organització tenien com a funció principal rebre els beneficis obtinguts amb la venda d'estupefaents i realitzar nombrosos i importants ingressos en diversos comptes bancaris d'Espanya i Colòmbia. Altres eren utilitzats per a la redistribució i posterior venda de la droga.

Els agents, que van començar les investigacions al mes d'agost, han confiscat en set escorcolls domiciliaris 21.135 euros en efectiu, 960 grams de 'speed', 500 grams de cocaïna i 300 grams de bombons elaborats amb marihuana i bolets al·lucinògens. A més, han intervingut dos vehicles, quatre ordinadors i vint-i-dos telèfons mòbils.