Detenen un home de 74 anys per cremar diversos solars del Secar de la Real

L'incendi més greu es va produir el 22 d'agost d'enguany 

Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 74 anys com a presumpte autor d'un delicte d'incendi i danys per la crema de diversos solars al Secar de la Real, a Palma. La investigació es va iniciar quan la propietària d'un habitatge de la zona va denunciar que durant el mes d'agost s'havien produït diferents incendis a les parcel·les que envolten casa seva. 

L'incendi més greu es va produir el 22 d'agost, quan les flames varen entrar a la seva propietat i en varen cremar les tanques i les mates de l'exterior. En els solars on es varen produir els incendis hi havia rostoll i vegetació, i existia el risc de propagació als edificis habitats. 

Els agents del Grup d'Atracaments de la Policia Nacional varen prendre declaració a diversos testimonis, un dels quals va reconèixer un veí com a suposat autor d'un dels incendis, perquè el va veure ajupit al costat d'uns matolls i va sortir corrents. Uns instants després, es va iniciar un foc.

Una vegada identificat el suposat autor de quatre focs en quatre parcel·les de la barriada del Secar de la Real, la majoria de les quals confinen amb immobles habitats, la Policia Nacional el va detenir el dilluns al matí. Posteriorment, va quedar en llibertat amb càrrecs per raons de salut. 

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF