Detingut un home a Palma per agredir físicament i sexualment la seva parella

La víctima ha relatat que poc després de començar la relació va començar a rebre insults, vexacions i cops

La Policia Nacional ha detingut a Palma un home de 30 anys acusat de vexar i agredir sexualment i física la seva parella sentimental, que va ocultar durant mesos la violència de què era víctima per por a represàlies.

Finalment, dilluns passat la dona va decidir denunciar els maltractaments i les agressions sexuals a la Policia, que va detenir i va posar a disposició judicial l'agressor, per a qui el jutge va ordenar aquest dimarts presó preventiva.

La víctima va relatar que poc després de començar la relació va començar a ser víctima d'insults, vexacions i cops. En una ocasió, la seva parella fins i tot va tancar-la en el gimnàs on ell treballava per clavar-li una pallissa, però ella va aconseguir escapar.

La dona va acudir llavors a un hospital de Palma a curar-se les ferides, que va atribuir a causes inventades per por a represàlies del seu agressor.

En una ocasió, un veí del gimnàs va alertar la Policia que s'estava produint un episodi de maltractaments en el local, però en arribar els agents la víctima va mentir per por.

La dona ha declarat que la por als cops de la seva parella la feien accedir a mantenir-hi relacions sexuals en contra de la seva voluntat.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF