Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Detingut a Múrcia el pederasta indultat al Marroc

El pederasta serà posat a disposició de l'Audiència Nacional

El pederasta Daniel Galván ha estat detingut a Múrcia, després que el rei del Marroc revoqués l'indult, tal com han informat a EFE fonts del ministeri d'Interior.  Galván serà posat a disposició de l'Audiència Nacional.

La detenció del pederasta s'ha fet coincidint amb l'entrevista telefònica mantinguda aquesta tarda pels ministres de Justícia d'Espanya i el Marroc , que s'han ofert tota la col·laboració per resoldre de la manera més ràpida el cas  després de la decisió del rei Mohamed VI de revocar el seu indult , pel que va quedar en llibertat la setmana passada.

Per això, una representació marroquina viatjarà a Madrid per mantenir demà una primera trobada en el ministeri de Justícia per agilitar la solució al cas del pederasta .

Daniel Galván va ser condemnat el 2011 a 30 anys de presó per haver abusat d'11 nens menors d'edat (d' entre 2 i 14 anys ) , una  pena que va ser confirmada en apel·lació i en cassació , si dimarts passat va sortir en llibertat sense càrrecs després de l'indult col·lectiu de 48 presos espanyols .

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF