Detinguda una parella a Porreres amb 204 plantes de marihuana

El seu domicili tenia tres habitacions destinades al cultiu de la planta

La Guàrdia Civil ha detingut un home i una dona acusats de ser presumptes autors de delictes de cultius per l'elaboració de marihuana i del robatori de la xarxa elèctrica en un habitatge de Porreres, en el qual també es venia droga i on es varen localitzar 204 plantes, segons explica l'Agència EFE. Els agents també varen trobar un revòlver que els detinguts guardaven a l'interior del domicili.

La Benemèrita ha informat en un comunicat que els efectius de la Guàrdia Civil de Manacor varen rebre l'avís d'un possible punt de venda de drogues ubicat a un habitatge de Porreres i iniciaren una investigació. Després de diverses gestions i operacions de vigilància, varen localitzar el domicili i el passat dijous el registraren.

A l'interior, trobaren tres habitacions dedicades a la producció de marihuana. En la primera sala estava la plantació en estat de fluorescència, l'estat avançat per ser recollida. En la segona hi havia les plantes que feia menys temps que havien estat sembrades i la tercera estava destinada a assecar-les. Els agents també destaquen la "sofisticada" instal·lació elèctrica connectada il·legalment per optimitzar el rendiment de les plantes.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF